Geçen haftalarda kanser olduğunu duyuran eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, katıldığı bir televizyon programında yarışma hakkında konuştu. Karadere "Survivor benim hayatımı altüst etti" dedi.

Geçen haftalarda rahim ve meme kanseri olduğunu açıklayan eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, "Söylemezsem Olmaz" adlı magazin programına katıldı.

Karadere programda, Survivor Panorama yayınında kendisi hakkında konuşan ve "Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" diyen Acun Ilıcalı'dan da bahsetti.

Ilıcalı'nın bu sözlerine çok kırıldığını söyleyen Karadere, "Survivor benim hayatımı altüst etti. 1 yaşındaki çocuğumu bıraktım, evliliğim bitti. Ben kundaktaki bebeğimi bırakarak Survivor'a gittim" ifadelerini kullandı.

"Acun Bey'in o sözleri kasıtlı olarak söylemediğini biliyorum" diyen Karadere sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zoruma gitti. Bu kadar emek vererek rekor kırdığım bir olayda bunların söylenmesi üzdü. Aramızda sıkıntı yok, o sözlerden sonra hemen konuştuk"

Kanser sürecinden bahseden Karadere, "Survivor'dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim" dedi.

Her iki kanser türünün de başında olduğunu belirten Karadere, şöyle konuştu:

"Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Survivor'da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Survivor'la hiçbir alakası yok."

NE OLMUŞTU?

Geçen hafta TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı, Karadere'nin "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat ve çıkar derdinde" sözlerine yanıt vermişti.

Ilıcalı, Survivor 2022: All Star'da mücadele eden ve finale kalamadan elenen Karadere hakkında şöyle konuşmuştu:

"Nagihan Hanım sağ olsun Survivor'da birinci olamadığı için çok bozuldu. Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben bunu çözemedim. Nagihan benim çok sevdiğim bir insan. Nagihan'ın şampiyon olacağı hangi özelliği vardı? Çok iyi koşuyor ne güzel ama burası öyle bir yarışma değil. Yarışma koşu yarışması değil ve biz Nagihan'a 400 metre engelli koşacaksın ve birinci olacaksın demedik. Yarışma seyirciyle bütünleşiyor. Seyirci de karakteri yakalıyor ve şampiyon oluyor. Performans bu işin yüzde 50'si. Seyirci muhteşem analiz yaparak hakkını veriyor. Ben konseyde uzakta izlediğim için seyircilerin neyi sevip sevmediğini anlayabiliyor. Hak eden kazanır."

Daha önce yarışmada mobinge uğradığını söyleyen Karadere, bu sözler üzerine yayına bağlanmak istemiş ancak bağlanamayınca sosyal medya hesabından "Panoramaya bağlayın beni. Arıyorum Acun Bey'i telefon meşgul çalıyor" demişti.

Yaptığı açıklamalarla Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu da eleştiren Karadere, yarışma hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat herkes çıkar derdinde. Arkadaşlıklar yalan. Survivor'da görmediğim kadar samimiyetsizlikler gördüm. Görmediğim kadar yalanlar gördüm. Hayatımda görmediğim üçkağıtlar gördüm."