Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile Gaziantep’teki çekim sırasında tokat attığı İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir 50 bin lira ödeme karşılığında uzlaştı. Ahmet Demir, Sarıkaya’nın 50 bin TL ödediğini doğruladı ve “Daha fazla uzamasını istemedim” dedi.

Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le program çekerken İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmasına tepki yağmıştı. Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Sarıkaya iki ay boyunca yazı da yazmadı. Sarıkaya bu hafta Habertürk'teki yazılarına tekrar başladı.

'UZAMASINI İSTEMEDİM'

Muhabir Ahmet Demir, Muharrem Sarıkaya’nın tokadını yargıya taşıdı ve uzlaşmaya gidildi. Sarıkaya’nın Demir’e 50 bin TL ödediği öğrenilirken, Demir, ödemeyi doğruladı. Ahmet Demir, Oda TV'ye yaptığı açıklamada, "Daha fazla uzamasını istemedim” dedi, uzlaşma sürecinin tamamlanması ve 50 bin TL’nin ödenmesinin ardından yargı sürecinin de sona erdiğini belirtti. Ahmet Demir, uzlaşma sürecinde Muharrem Sarıkaya ile görüşmediğini, süreci avukatların yönettiğini ifade etti.