CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Hilmi Türkmen'in kazandığı Üsküdar'a destek vermek amacıyla Üsküdar CHP ilçe binasına geldi.

Yalova'da CHP'nin itirazı ile değişen seçim sonucu için çaba sarf eden İnce, Üsküdar için de yapılacak bir şey olup olmadığına bakmak üzere geldiğini ifade etti.

Umutsuz olunmaması çağrısı yapan İnce, “Bir deniz yıldızı kurtardık. İki, üç deniz yıldızı kurtarabilir miyiz? Yüzbinlerce deniz yıldızı var. Böyle mi kurtarılır, evet böyle kurtarılır" dedi. İnce, CHP'nin Üsküdar adayı İhsan Özkes'in 'Yalnız bırakıldım' sözleri üzerine yorum yapmaktan ise kaçındı.

"İĞNEYİ, ÇUVALDIZI KENDİMİZE BATIRACAĞIZ"

CHP'ye yönelik özeleştiri de yapan İnce, “Yüzde 45 oyu da çaldılar, öyle bir şey de yok. Biraz da iğneyi, çuvaldızı batıracağız, bu kısma ayrıca bakacağız. Sütten çıkmış ak kaşık da değiliz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bir televizyon kanalında CHP'ye yönelik eleştirilerini değerlendiren İnce, “CHP'yi dizayn etmek Bülent Arınç'a mı kaldı? İşine bak sen, Atatürk'ün partisini sana dizayn ettirmeyiz" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BAKANLIK KAVGASI YAPMAYALIM"

Toplantıya, CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt ile katılan İnce, yanındaki arkadaşlarına dönerek, “Önümüzdeki dönemde bakanlık kavgası yapmayalım. Yaşça büyüksünüz ama, tecrübeli olan benim" deyince, salonda gülüşmelere neden oldu.

'O' FOTOĞRAF BENİ AĞLATTI

Muharrem İnce, oyların yeniden sayılması sonucu CHP'nin kazandığı Yalova'da sandalye üzerinde uyurken çekilen ve sosyal medyada ses getiren fotoğrafı için de konuştu.

O fotoğrafın habersiz çekildiğini söyleyen İnce, Yalova oylarını beklerken yorgunluktan sandalyede uyuyakaldığını anlattı.

İnce, “Fotoğrafın çekildiğinden haberim yoktu. Eski öğrencilerimden birisi 'Hocam müthiş bir fotoğraf var burada' dedi. Uyuklarken çekmişler. Twitter'dan paylaşılmış. Başta kızdım. Sonra yorumları okuyunca, ağlattı beni" dedi. (Habertürk)