Son yılların en çok tercih edilen konforlu, hızlı ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, Muğla Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmektedir. Lazer Epilasyon Muğla merkezleri uygulaması kolay ve ağrısız olmasıyla Buz Lazer cihazlarını tercih etmektedir.

Resim1-2

Buz Lazer ile Lazer Epilasyon

Buz Lazer dünyanın önde gelen lazer üreticisi Alma Lasers tarafından geliştirilen ve Türkiye’de Buz Lazer olarak lanse edilmektedir. Günümüzün en gelişmiş ve etkili lazer epilasyon yöntemlerinden biridir. Etkili, güvenli, ağrısız, yan etkisiz, konforlu ve hızlı bir lazer epilasyon için tıbbi lazer teknolojilerindeki dezavantajların avantaja çevrildiği son yeniliklerle birleştirilmiştir.

Buz Lazer Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir markadır. Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boylarının tek bir sistemde bulundurmasının avantajı ile tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınabilmektedir.

Patentli SHR ütüleme tekniği ile kıl köklerinde etkili ve kademeli ısıtma sağlar. Buz Lazer cihazının patentli bu tekniği ile cilt yapısı lazer ısısının ciltte oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri gibi zararlı etkilerinden korunurken kıl kökleri etkin bir şekilde tahrip edilmektedir.

Ağrı toleransı kişiden kişiye değişmektedir.  Buz Lazer epilasyon esnasında cildi serinleten gelişmiş bir kompakt Ice teknolojisi ile soğutma sağlamaktadır. Lazer enerjisi kıl folikülünü etkili bir şekilde tahrip ederken, başlığın soğuk safir ucu cildi -3 dereceye kadar soğutarak neredeyse ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi sunulmaktadır. Ayrıca bu teknoloji sayesinde cilt yüzeyinde yanık oluşma riski minimum seviyeye indirilmektedir.

Bu avantajları ile Muğla lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer cihazlarının kullanımı hızla yayılmaktadır.

Resim2-2

Buz Lazer Epilasyon Vücudun Hangi Bölgelerinde Uygulanmaktadır?

Buz Lazer epilasyon, göz çukuru dışında istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm vücut bölgelerinde uygulanabilmektedir.

Alt ve üst olmak üzere tüm bacak ve kol, koltuk altı ve genital bölge, göğüs, göbek, sırt, bıyık ve çene bölgesi gibi oluşan kıllanma için de lazer epilasyon tedavisi yaptırmak mümkündür. Kaş şekillendirme ve kaş arası kılları için de lazer epilasyon uygulaması yaptırılabilmektedir.

Gerçek Buz Lazer

Buz Lazer uygulamasında zararlı aktivasyonların görülmemesi için; cihaz kalitesi, epilasyonu uygulayan kişinin deneyimi, uygulama yöntemleri, kıl rengi, cilt rengi ve buna uygun uygulama yönteminin belirlenmesi gibi birçok faktöre hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

Cilt yapısına ve kıl tipine uygun, doğru enerjiler kullanılarak Buz Lazer yöntemiyle tüm cilt ve kıl tiplerinde kalıcı ve etkili sonuçlara ulaşılabilmektedir.

https://www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html linkinden Muğla’daki size en yakın gerçek Buz Lazer kliniklerine güvenle ulaşabilirsiniz.