Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde yaşayan 64 yaşındaki Arife Gökçe, 17 Aralık'ta kayboldu. Eşinin öldürüldüğünden şüphelenen Fikri Gökçe,  Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Fikri Gökçe, kendileri ile aynı köyde yaşayan Sinan adlı erkeğin eşine müstehcen mesajlar atarak rahatsız ettiğini anlattı.

Arife Gökçe'nin oğullarından birinin sınıf arkadaşı olduğu öğrenilen Sinan'ın Gökçe dışında birçok kadına da mesaj attığı ortaya çıktı.

Önceki gün canlı yayına katılan Sinan'ın kardeşi Serap Bayrak, "Kardeşim bana 'Çirkin mesajları Kadir ile birlikte attık' dedi. 7/24 Kadir Sinan ile kalıyormuş. Allah onu bildiği gibi yapsın utanmaz. Kadir kafasına vurdu dedin ya! Benim yüreğim sızlıyor. Günlerdir ağlıyorum" dedi.

İddialara dair konuşan Kadir Durmuş konuyla bir alakasının olmadığını öne sürdü. Sinan ise "O mesajları bana Kadir attırdı. Kadir benim ablamın kardeşine bile mesaj attı" diye konuştu.

'SİNAN YÜZÜNDEN ŞEHİR DEĞİŞTİRDİK'

Sinan ile aynı köyde yaşayan Kemal Karaaslan da benzer iddialar ile canlı yayına bağlandı. Sinan'ın kayınvalidesini, eşini ve çocuklarını rahatsız ettiğini söyleyen Karaaslan şu ifadeleri kullandı:

"Sinan sen benim kayınvalidemin başını yardın. Onunla mahkemelik oldun. Kayınvalidemin gelinine de mesajlar attın. Sonra da benim hanımıma bulaştın. Hanımımı darp ettin mi? Benim hanımımı kovalamadın mı? Hanımımla 30 kere mahkemeye çıktın. Sen canlı yayına çıkınca çocuklarım ağladı. 'Bu pisliği görmek istemiyoruz baba' dediler. 3 gün okula gidemediler. Ben köyü terk etmeseydim bugün orada Fikri Bey'in yerinde oturuyordum. Sen benim hanımıma bir ay önce yine mesaj attın. Ailesi çok düzgün insanlar. Bana git şikayet et dediler."

MÜGE ANLI AĞLADI

"Sen niye milletin karısına kızına yazıyorsun" diyerek Sinan'a tepki gösteren Müge Anlı, sinirden ağladı. Avukat Rahmi Özkan ise "Allah senin gibi bir belayı kimsenin karşısına çıkarmasın. Allah'ın belası ırz düşmanı herif. Allah cezanı versin senin be!" dedi.