Toplumumuzda güzellik her zaman ön planda olmaktadır. Yüzde oluşan kırışıklıklar insanları olduğundan daha yaşlı gösterdiği ve yüzünün görünümünü kötüleştirdiği için kırışık ve çizgileri gidermek amaçlı kullanılan operasyon olan botox, alternatif bir tıp dalı olarak yapılan tedavi şeklidir. Botoks, genellikle yüz çevresindeki kaş aralıklarında, boyun ve göz çevresinde sıklıkla uygulanılarak tercih edilmektedir.

Ayrıca sadece belli bir kaç bölgesel yerleri temel alınmayarak son zamanlarda bayanların oldukça talep ettiği kaş kaldırma sistemlerinde de başvurulan yollardan biri haline geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Yaklaşık tedavi süreci bittikten sonra 24-72 saat aralıklarında yapılan bölgede etkisini hızlı bir şekilde göstererek bölgesel çizik ya da kırışıklıkların yok edilmesini sağlamaktadır. Oldukça uygun fiyatlar ile gerçekleştirdiğimiz botoks fiyatları bütçenize aşmadan gerçekleşmektedir.

Yüzdeki gerdirme işlemi yöntemleri arasında olan ultherapy, kırışık ciltleri en iyi şekilde gerdirerek yok edilmesini gerçekleştiren yollardan birisidir. Daha sıkı bir cilt ve genç bir görünüme kavuşmayı isteyen kişilerin Mia plast uzmanları tarafından kısa sürede başarılı uygulamalar ile aradığı güzelliğe kavuşması mümkündür. Labioplasti bir diğer adıyla genital estetik, merkezimiz tarafından belirli bir kaç şikâyetlere göre çeşitli müdahaleler gerçekleşerek operasyonlarımız başarıyla sağlanmaktadır.