MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Tokat İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısında 'Cumhur İttifakı'yla ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Toplantıda konuşan Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın devam ettiğini söyledi.

 Yıldırım, "Tokat'ta, Amasya'da, Ankara'da, İstanbul'da da her yerde seçime hazır giriyoruz. Seçimden sonuç almamız lazım. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin birliğini, beraberliğini, güvenliğini ve geleceğini hep ön plana almıştır. Bütün suçlamalara, saldırılara ve yanlış anlamalara rağmen Cumhur İttifakı devam etmektedir. Cumhur İttifakı ile ilgili atmış olduğumuz imzanın arkasında duruyoruz" dedi.

'SİYASETEN KİM KİMİN YANINA GELDİ'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'FETÖ' ile hiçbir zaman yollarının kesişmediğini söyleyen Yıldırım, "FETÖ'ye karşı duran, 10 sene evvel FETÖ'ye kanaatimiz ne ise bugün de FETÖ hakkında kanaatimiz aynıdır. Duruşumuz aynıdır. Şeklimiz şemalimiz aynıdır. Ama FETÖ ile yan yana olanlar, FETÖ'ye methiyeler düzenler, onu görmüş bizim yanımıza gelmişler. Bizim duruşumuz gibi durmaya başlamışlar. Şimdi biz FETÖ'yü sevenlerin yanına mı geldik yoksa FETÖ'yü sevenler FETÖ'yü gördü bizim yanımıza mı geldi? Siyaseten kim kimin yanına geldi? Kim kimin arkasına takıldı? Eğriye eğri. Doğruya doğru. Bunu unutmayalım" diye konuştu.