Kocaeli MHP Dilovası İlçe Başkanlığı’nda çalışan K.A., 30 Mart'ta Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek MHP İlçe Başkanı Ali Demiray’ın kendisine "cinsel saldırıda" bulunduğunu belirterek şikâyetçi oldu.

31 Mart'ta görevinden 'sağlık sorunları' nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Demiray, kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü.

Birgün'ün haberine göre, K.A. ifadesinde, “Eşimden boşandım ve çocuğumla ayrı yaşamaya başladım. Çocuğum olduğu için çalışamadım ailemin de durumu iyi olmadığı için bana yardım edemediler. MHP binasının oradan geçerken aklıma yardım istemek geldi. MHP bana yardımda bulunmaya başladı. Numaram MHP İlçe Başkanlığı’nda vardı. Kasım 2022’de MHP Dilovası İlçe Başkanı beni partiye çağırdı. ‘MHP parti binasında çalışır mısın?’ dedi. Ben de çalışmam gerektiği için kabul ettim” dedi.

K.A. çalışmaya başladıktan bir süre sonra da MHP’li Demiray’ın sözlü ve fiziki cinsel cinsel saldırısına maruz kaldığını anlattı. K.A. ifadesinde “Parti binasında Ali Demiray bana ‘kadınlığının hakkını ver. Senin de ihtiyacın olur bazı şeylere. Kafanı dağıtmak istersen beni ara. Güzelsin, benim hoşuma gidiyorsun. Fiziğin de güzel…’ dedi” ifadelerini kullandı.

İfadesinde, MHP’li Demiray’ın farklı zamanlarda fiziksel cinsel saldırısını sürdürdüğünü anlatan K.A., “Demiray, ‘bana bir şey olmaz. Ben her türlü yırtarım’ dedi. MHP İl Başkanı ile konuştum ‘gereken neyse yapılacak’ dedi ama bir şey yapılmadı. Psikolojim bozuldu. Günlerdir evden çıkamıyorum. Çalışmadığım için kiramı ödeyemiyorum, geçinemiyorum” dedi.