Meteoroloji  sis ve don uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğleden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve İnebolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sis uyarısı: Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu 13

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu 12

ADANA: Parçalı bulutlu 18

ANTALYA: Parçalı yer yer çok bulutlu 18

ANKARA: Parçalı bulutlu 4

ESKİSEHİR: Parçalı bulutlu 4

BOLU: Parçalı bulutlu 6

ZONGULDAK: Parçalı yer yer çok bulutlu 8

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğleden sonra hafif yağmurlu 11

TOKAT: Parçalı ve çok bulutlu 6

ERZURUM: Parçalı bulutlu -1

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 12

GAZİANTEP: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 13