Antalya'nın Kepez ilçesindeki Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin müdürü Ramazan Erdoğdu, mesai saatleri içinde okulun mescidinde uyurken fotoğraflandı. Erdoğdu’nun uyurken fotoğrafını çekenler hakkında soruşturma başlatıldı.

ANKA Haber Ajansı'nın haberine göre, Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin müdürü Ramazan Erdoğdu, mesai saatleri içinde okulun mescidinde uydu. Uyurken fotoğrafları çekilen Erdoğdu’ya veliler ve öğretmenler tepki gösterdi.

Yaşananların ardından Erdoğdu’nun uyurken fotoğrafını çekenlere soruşturma açıldığı öğrenildi.

Ramazan Erdoğdu’nun, okuldaki mescidin tabelasını daha önce kaldırttığı ve burayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Zümre Odası’na dönüştürdüğü belirtildi.

EĞİTİM SEN: MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE VALİLİĞİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Sen Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Sönmez, “Basına yansıyan haberlerden gördüğümüz kadarı ile okul müdürü mesai saatleri içinde görevini yapmamaktadır” dedi.

Ramazan Erdoğdu’nun eğitim-öğretim sorunları ile uğraşması gereken saatlerde uyuduğuna dikkat çeken Sönmez, “Liyakat konusunda yetersiz olduğu her geçen gün daha da belirginleşen okul müdürü görevden alınması gerekirken sorunu tespit edenlere soruşturma açılması anlaşılır bir durum değildir. Burada büyük sıkıntı olduğu açıktır. Eğitim-öğretimin sağlıklı yürütülmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Antalya Valiliği’ni göreve davet ediyoruz” diye konuştu.