Eski AKP Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın kentte düzenlediği sahur yemeğinden sonra yapılan bir paylaşımı eleştirdi.

Metiner, sosyal medya hesabından AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un, sahur yemeğinden paylaştığı ve katılımcıların Kürtçe şarkı söylediği videoya "derhal kaldırır mısınız" sözleriyle tepki gösterdi. 

Duvar’ın aktardığına göre Mehmet Metiner, Halil İbrahim Selçuk'u etiketleyerek yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti gençlik kolları başkanımız, Lütfen bu paylaşımı derhal kaldırır mısın? Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize /davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!"

metiner-94Gd

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un bunun üzerine paylaşımını sildiği görüldü. "Asfalt osman" isimli hesaptan "Bakalım Metiner neyin kaldırılmasını istemiş?" notuyla söz konusu video paylaşıldı.