Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevinden uzaklaştırılan Yiğit Bulut, medyayı şaşkına çeviren bir konuma geldi. Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan'ın danışmanı oldu.

Yiğit Bulut'un yakın zamanda resmi ataması da yapılacak. Erdoğan’ın bu kararını almasının sebebi için "vefa" yorumu yapılıyor. Bilindiği gibi Yiğit Bulut, Başbakan için gösterdiği "sadakat" ile dillere düşmüştü. Bazıları ise bunu “yalakalık” olarak adlandırıyordu.

GÖREVİ NE OLACAK?

Yiğit Bulut medya ile ilgili bir göreve getirilmeyecek. Erdoğan'a ekonomi alanında danışmanlık hizmeti verecek. Özellikle de enerji piyasalarına yönelik danışmanlık görevi yapması bekleniyor.

EN SON HASAN CEMAL'İ ŞİKAYET ETMİŞTİ

Medyayı her fırsatta Erdoğan'a şikayet eden Yiğit Bulut, sansür kurulu oluşturulmasını dahi önermişti. Yiğit Bulut, en son Hasan Cemal'i medya temsilcilerinin de bulunduğu bir toplantıda Erdoğan'a şikayet etmesi ile camiada eleştiri konusu olmuştu.

HABERTÜRK'TEN MAKAMI İLE BİRLİKTE KOVULMUŞTU

Yiğit Bulut, geçtiğimiz hafta Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ'ın maili ile darbe yemişti. O mailde Bulut'un makamının kaldırıldığı haliyle de kendisi ile yolların ayırıldığı duyurulmuştu.

Twitterda daha önce Habertürk'ten kovulması ile gündem olan Yiğit Bulut, bu kez "muhteşem dönüşü" ile geyik malzemesi oldu. Bir çok kişi haberin doğruluğuna inanmakta güçlük çekerken, hemen ardından da jöle esprileri gelmeye başladı. En ilginç twit ise Ayşe Böhürler'e aitti. 

İşte atılan twitler;

Ahmet Tezcan
Evet değerli arkadaşlar; Yiğit Bulut'a bağlılıklarını bildirecek olanlar, lütfen sıraya girsin, izdihama yol açmayalım! :))) 

Ayşe Böhürler
Yb olayi gercekse, tc nin ultra modernlesme projesine katki saglayabilir. Orada calisan kizlara da etek boyu kisalacak, gogus catali acilacak kriteri gelir mi:)

Nihat Doğan
haberin ciddiyeti var mı acaba ? çok merak ediyorum.inş doğrudur.yakışır Yiğit Bulut'a

Sevilay Yükselir
Yigit Bulut'tan ilk aciklama;Kovuldum diye arkamdan teneke calan gazrtecileri ucagima ozellikle bindirecegim onlara cay servisi yaptiracagim

Canberk Gürsoy
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan'ın danışmanı olduktan sonra Tayyip'in danıştığı ilk şey:''Yav Yiğit bizim şu saçlara da bi ayar çeksek mi?''

Osman Geylan
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan 'a danisman olduktan sonra ilk soyledigi basbakanim su biyiklariniza biraz jole surelim olmus

Miran
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan'in özel danismani olmuş ise, bende jack daniels'in bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi roket ilan ediyorum !

Cemal Aydoğan
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan'ın yanında görevine başlamış şimdide öbür işsiz Ece Temelkuran'ın ANF'de göreve başlamasını bekliyorum.

Adem Çopur
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan'ın danışmanı olmuş.. Benim de Cumhurbaşkanlığına çıkmam yakındır..

Gülşah Toros
yiğit bulut başbakan erdoğan'ın danışmanlığına getirilmiş. sonunda bir baltaya sap olmuş.

Sirzad
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan 'ın danışmanı olmuş umarım gittiğinde de danışmanlık göreviyle birlikte gider.Önüne gelen danışman oldu ülkede

Muhsin Kanadıkırık
ister misin Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan'ı hakara makara yapmaya ikna etsin

Bora Dursun
Yiğit Bulut Başbakan Erdoğan ın danışmanı olmuş. Bende diyodum bu jole kafa niye böyle yağ damlatıyo demekki varmış bi bildiği çeekaaal:)))


(Gazeteciler.com)