Yalan Dünya'nın intihara ve yurtdışına çıkmaya meyilli' garip karakteri Orçun ilk gecesinde Twitter ve sözlüklerde kısa sürede bir fan kitlesine sahip oldu.

Büyük beklentilerle ekrana gelen Yalan Dünya ilk gecesinde izleyiciden geçer not alırken dizinin patlama yapan ilk karakteri tam bir sürpriz oldu. Genç oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın canlandırdığı 'Orçun' adlı fantastik karakter Twitter ve sözlüklerde kısa sürede bir fan kitlesine sahip oldu.

Dizide Olgun Şimşek ve Hasibe Eren'in oğlunu canlandıran Bartu Küçükçağlayan, Orçun karakterine getirdiği inanılmaz yorumla seyirciden büyük ilgi gördü. 'İntihara ve yurtdışına çıkmaya meyilli' bir Türk genci olan Orçun, aykırı ve garip davranışları kadar çevresine olan kayıtsızlığı ve ilgisizliği kadar 'öpüşeli mi?' repliğiyle dizinin en değerli madenlerinden biri olacağını gösterdi.

Dizi dünyasının en sempatik-depresif ergeni olan Orçun, Gülse Birsel'in Burhan Altıntop'tan sonra şapkadan çıkardığı bir başka tavşan olurken, genç oyuncu Bartu Küçükçağlayan ise Çoğunluk filmiyle hak ettiği popülariteyi Orçun'la yakalayacak gibi gözüküyor. (Gazeteciler.com)