AKP'ye yakınlığıyla bilinen Vahdet, HDP'nin Ankara Milletvekili adayı Aydın Çubukçu'yu hedef gösterdi. 'Silahlı soyguncu HDP adayı' başlığını atan Vahdet, Çubukçu’nun ‘Dev-Sol militanlarının ekip şefi’ olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü The Beatles’ı lise öğrencisi sanmasıyla konuşulan Vahdet, bu kez de HDP'nin Ankara Milletvekili adayı Aydın Çubukçu'yu hedef gösterdi.

Çubukçu için “Dev-Sol militanlarının ekip şefi” diyen Vahdet, “Mahkeme tutanaklarında, Aydın Çubukçu ve ekibinin gasp ettiği 4 milyon arasından 100 bin lirasını Dev Sol Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü’ye aktardığı da kaydedilmişti. Operasyonlar ve yargı süreci neticesi Çubukçu ve arkadaşlarının gasp ettiği paranın önemli kısmı geri ele geçirilmiş, ancak bulunamayan 100 bin lirayla ilgili bir sonuca ulaşılamamıştı” dedi.

19 yıl cezaevinde yatan Aydın Çubukçu, 1991 yılından bu yana Evrensel Kültür dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapıyor. Emek Partisi’nin ve Hayat Televizyonu'nun kurucularından olan Çubukçu, ‘Teoride ve Eylemde Diyalektik Materyalizm’, ‘Mantık ve Diyalektik’, ‘Bizim 68’ gibi kitapların da yazarı.