Geçtiğimiz Pazartesi meydana gelen işten çıkarmalarla, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevine son verilmişti.

Bu gelişmenin ardından Star gazetesi yazarlarından Elif Çakır, medya operasyonuyla ilgili Twitter'dan eleştirilerde bulunmuştu.

Çakır, Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmaları sonrası twitter'da 'bir süre izne ayrıldığını' yazdı. Ardından bu tweet'ni silen Elif Çakır kendisinin de işine son verildiğini ancak üslubun bu olmaması gerektiğini belirten tweetler attı.

Öte yandan medya kulislerinde Star gazetesi yazarı ve Yayın Danışmanı İbrahim Kiras'ın da istifa edeceği iddia edilmişti.

Medyatava'nın haberine göre; İbrahim Kiras görevinden istifa etti. Kiras, istifa haberini Twitter'dan yayınladığı mesajla da doğruladı. 



HAKAN ALBAYRAK DA İSTİFA ETMİŞTİ      

Star gazetesinde Mustafa Karaalioğlu ve Yusuf Ziya Cömert'in görevden alınmalarına tepki gösteren Hakan Albayrak, istifa ettiğini duyurmuştu.