Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ''How I Met Your Mother (Annenizle Nasıl Tanıştım)'' dizisinin bu kez babalı versiyonu çekilecek.

New York'ta yaşayan bir grup arkadaşın maceralarını anlatan dizi dokuzuncu sezonun sonunda sevenlerine veda etmeye hazırlanırken yapımcılar, "How I Met Your Dad" için hazırlıklara başladı.

Yapımcılar Carter Bays ve Craig Thomas, yeni dizide bambaşka karakterlerle tamamen farklı bir öykünün işleneceğini söyledi.

Bays ve Thomas, dizinin ilk bölümünün Los Angeles'ta çekileceğini, daha sonraki çekimlerin ise New York'ta devam edeceğini belirtti.

Dizinin başrolünde "Frances Ha" filmindeki performansı ile Altın Küre'ye aday gösterilen Greta Gerwig oynayacak.

Gerwig, dizide 20'li yaşlarda, kıpır kıpır, dağınık, bir dakikası bir dakikasına uymayan Sally karakterine hayat verecek.

İlk bölümü 9 Eylül 2005'te yayınlanan ''How I Met Your Mother'', CBS'in en çok rayting elde eden dizilerinden biri olmuştu.

Dizi, 2030'da çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatmaya başlayan Ted Mosby'in (Josh Radnor), 25 yıl önce arkadaşları Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Lily Aldrin (Alyson Hannigan) ve Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ile yaşadıklarını konu alıyor. (Cumhuriyet)