'Bir Zamanlar Anadolu'da' filminde öldürülen karakterin 'Recep İvedik'e benzemesi, komplo teorilerine neden oldu: Ceylan, filmleriyle dalga geçen 'Recep'ten intikam mı aldı?

Nuri Bilge, Recep İvedik'i mi öldürdü?

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, iki yönetmen arasındaki sürtüşmenin sosyal medyada açılan yeni perdesini yazdı. Buna göre Gökbakar, 'Recep İvedik 3'te; Nuri Bilge Ceylan'ın 'Üç Maymun' filmiyle dalga geçmişti. 'Recep' karakteri, korsan DVD'ciye gittiğinde, kendisine izlemesi için önerilen 'Üç Maymun' için şu sözleri sarf etmişti: "Yok, bu filmi izlemem! Çok yavaş. O kadar yavaş ki, bir sahnesi bitene kadar ben elektrik, su faturasını yatırır gelirim!"

'YAŞAR', 'RECEP'E NE KADAR BENZİYOR!

Ceylan'ın son filmi 'Bir Zamanlar Anadolu'da'yı izleyenlerin tepkisi şu: "Filmde öldürülen 'Yaşar' karakteri 'Recep İvedik'e ne kadar da benziyor!" Ekşisözlük ve Twitter kullanıcıları ise bu benzerlikle ilgili şu komik teoriyi ortaya attı: Ceylan, filmde ölen 'Yaşar' karakterini 'Recep İvedik'e benzeterek, Şahan'dan intikam almış.

YAVUZ BİNGÖL'Ü ÇOK KIZDIRMIŞTI

Yavuz Bingöl, başrol oynadığı 'Üç Maymun' filmiyle dalga geçen Şahan Gökbakar'a o dönem çok kızmıştı: "Filmimizin ismini kullanmak için bize telefon açmalıydı. Nezaket bunu gerektirir." (Sabah)