Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'nun bünyesine giren Milliyet Gazetesi’nde yeni bir dönem başlıyor. Gazetenin tepe ismi değişiyor...

 

1 Ekim 2009 tarihinde Sedat Ergin’den sonra gazetenin yayın yönetmeni koltuğuna oturan Tayfun Devecioğlu yönetim tarafından görevinden alındı. Devecioğlu'nun yerine gazetenin yeni Genel Yayın Yönetmeni ise gazeteciler.com'a gelen bilgilere göre kesin olarak Derya Sazak olacak. Gazetenin tecrübeli yazarları arasında yer alan Derya Sazak daha önce de Milliyet'in genel yayın yönetmenliğini yapmıştı.

 

SAZAK İLK TOPLANTISINI YARIN SABAH YAPACAK

Derya Sazak Gazeteciler.com’un tebriklerini kabul ettikten sonra yarın sabah gazetedeki ilk toplantısını yapacağını söyledi. Yeni görevi ve gazeteye yönelik planları konusunda konuşmaktan kaçınan Sazak, Milliyet'in mutfağından gelmiş olmanın gücüyle gazeteyi parlak günlerine döndürmeyi amaçlıyor. İstihbarat şefliğinden, köşe yazarlığına, okur temsilciliğinden genel yayın yönetmenliğine kadar Milliyet'in her sayfasında emeği ve geçmişi olan Derya Sazak gazetenin yeni dönem hamlesine liderlik edecek.