MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Semih Yalçın, t24 yazarı gazeteci Hasan Cemal için tehdit ve hakaret dolu bir açıklama yaptı.

Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bazı HDP seçmenleri için "yalıda oturup viski içen şerefsizler" sözlerini eleştiren Cemal için, "Sen Türk milletinin, milli egemenliğimizin ve Türk devletin düşmanlarıyla birlikte hareket ediyorsun... Türk milleti ve Türk devleti, sen ve senin gibilerin de, arkasında durduğu PKK'nın da hakkından gelmesini bilir" dedi.

"Sen yerini seçtin. Saldırgan, taşeron ve tahrikçinin tarafını tutuyorsun. Türk milletinin değil de katiller sürüsünün yanında yer alıyorsun," diyerek gazeteci Cemal'i hedef gösteren MHP'li Yalçın, "Türk milleti ve Türk adaleti de bundan böyle sana layık olduğun şekilde muamele edecektir," diyerek de açıkça tehdit etti.

Yalçın, HDP'ye verilen oylar için de "Asıl kanla siyaset yapan, kan dökerek politika dayatan; senin oy vererek şımarttığın, başımıza çıkardığın katiller sürüsü! Bu güruha oy vererek sen de askerimize, polisimize sivil vatandaşlarımızın atılan kurşun ve bombaların mesuliyetine ortak oldun," ifadesini kullandı.