Twitter fenomenlerinden Nihat Doğan, bir başka fenomen Melih Gökçek'e hodri meydan dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'e saydıran Nihat Doğan, Gökçek ailesinin yönettiği Beyaz TV'de canlı oturum teklif etti.

30 DAKKADA SİYASİ HAYATINIZI BİTİRMEZSEM NAMERDİM!

Melih Gökçek ile Nihat Doğan arasında canlı yayında başlayan tartışma bugün Nihat Doğan'ın attığı bir tweet ile yeniden alevlendi. Doğan bugün attığı tweet'le Melih Gökçek'e oğlunun kanalında düello teklif etti ve Gökçek'e "30 dakikada da siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim." dedi.

İŞTE NİHAT DOĞAN'IN GÖKÇEKLERİ HEDEF ALAN TWEET'LERİ:

Ahimi alan Melih gokcek Zaytung haberini ciddiye alarak Twitterin en buyuk sazani olmustur.Yine sinifta kaldin yine caktin #SazanMelihGokcek

@06melihgokcek sizin kanalınızda oğlunuz Osman'ın moderatörlüğünde canlı yayında kapışalım.30 dk da siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim.

Osman Gokcek;konser vermedikleri icin babasini elestirdigimi soylemis.Para pesinde kosan Kisi senin program icin verdigin parayi red eder mi

Melihin Cucugu Osman efendi; 1 konser ( 25 bn Tl ) ye tamah eden kisi verdigin Aylik 60 bin Tl lik teklifi nie red etsin.adamsan acikla.

Ben Osman ve babasi M.Gokcek gibi Akp yi rant cikar ve menfaat araci olarak gormedim.Servetinizi babanin Bld Bsk maasiyla mi yaptiniz acikla

Melihin Cucugu Osman; 1 konsere herkesi susturma yeteneginiz varsa Yillardir konser verdirdiginiz Popculari Gezi icin Neden susturamaziniz ?

Osman Gokcek;Satilik olan kisi 2 senedr gittigi Ankara akp ilin Ramazan iftarinin ucakla konaklama parasini dahi kendi cebinden verir mi ?

Ben 10 senedr Akp nin 1 cayini dahi icmedigime Allahimin ustune yemin ederim,Verdiklerimde ayri.Adamsaniz sizde Icmediginize dair yemin edin

(gazeteciler.com)