Banu Güven'in Twitter hesabından attığı Newroz tweet'ine, Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek taciz atışları yaptı.

 

Banu Güven'in "Newroz ateşi ne zaman isterse o zaman yanar" tweet'ine Osman Gökçek, dün gece kısa süre içinde Banu Güven'e yaklaşık 42 kere 'mention' yaptı, sorular sordu, ithamlar yöneltti.

 

Ancak Banu Güven, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu olan Osman Gökçek'e hiçbir yanıt vermedi. Ayrıca gece saatlerinde yaşananlar Osman Gökçek'in Twitter'da trending topic haline gelmesine neden oldu. Osman Gökçek’in tacizlerine yoğun tepki verildi.

 

İşte Gökçek'in kendi hesabından attığı tweet'lerden bazıları:

- banuguven seni ntv den kovanlarin eline saglik

- Banuguven dinle bunu vatanini,bizleri,senin guvenligini saglayan o cesur ve fedakar polisimize bir kelime ovgu yazmamanin nedeni ne

- Herkes gorsun Yillarca objektif imaji verip polislerimize tas atanlari elestiremiyen banu guveni gorun iste

- Banu guven roj tvde calismak mi istiyosun?istemiyosan acikla? kina aslanlar gibi milletini savunan polisimize tas atanlari

- Kufur edenlerin hepsini dava ediyorum bu arada hasilat iyi

 

BUNLAR DA OSMAN GÖKÇEK’E TEPKİLER:

@suyorumcusu

Osman Gökçek, o kız sana bakmaz oğlum. Bi tipine bak allasen, sünnetlik çocuk gibi.

 

@lubeayar

osman gökçek, dün gece neler yapmış öyle! o rezil programların ardındaki kafayı da açık seçik görmüş olduk.. #banuguvencandir

 

@ceelall

Gökçek familyası aile boyu ergen gibi. Adamlar yaşlanmıyor da kardeşim. Osman Gökçek'in olgunlaşması 2127 yılını bulur sanırım

 

@_volkansahin_

Osman Gökçek'in Banu Güven'e yazdıklarına bakınca genetik bilimine saygım bir kez daha arttı. Babasının oğlu maşallah..

 

@MedeniEsaret

Osman Gökçek'in twitleri; "Banu Güven açıkla, hadi cevap ver, açıklasana, ya nolur açıkla, Allah rızası için, lütfen diyorum bak." Ço'komik.

 

@ElifElifes

Osman Gökçek'i geç, yarım kalan metronun hesabını sordu diye, kendinden 40 yaş küçük kızın numarasını bulup teşhir eden#teshircimelih e bak

 

@hbk

 

@FarukArhan

osman gökçek denen sivil judge'nin kullandığı cümlesinin sonundaki "söyle" ele veriyor ruh halini ve sapkın karakterini. sallayın gitsin.

 

@burak_eldem

Osman Gökçek deminden beri Banu Güven'i hedef göstererek çirkin tweet'ler atıyor. Aile hastalığı galiba bunlarda bu.

 

@sarphanuzunoglu

Babasının parasıyla medyacılık oynayan Osman Gökçek Banu Güven'e tehdit savuruyor...

 

BABASI DA BİR GÜN ÖNCE TWİTTER’I KARIŞTIRMIŞTI

AK Parti'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sayfasından genç bir kadını, telefon numarasını yayınlayarak hedef gösterdi.

 

Melih Gökçek, dün sabaha karşı twitter hesabına bir eleştiri gönderen Ayşegül Avcı isimli üniversite öğrencisinin telefon numarasını 260 bin kişilik profil sayfasında yayınladı. Avcı'nın, "Sincan-Fatih metrosunu yarım bırakmaktaki amacınız neydi? Cevap bekliyorum" şeklindeki sorusuna ve devamındaki eleştiri içerikli mesajlarına karşılık olarak Gökçek ise, Avcı'nın telefon numarasını bularak açık bir şekilde yayınladı. Gökçek'in gönderdiği ve bizim telefon numarasını sansürleyerek yer verdiğimiz mesajı, şöyle: "Ayşegül telefonunu arıyorum açmıyorsun. Telefonun 0 506 939 56 (...) değil mi? Acaba yanlış mı? Tekrar arıyorum açar mısın?"

 

Gökçek, devamındaki mesajlarında ise kendisini eleştirenleri 'dava açmakla' tehdit etti. Telefon numarasını yayınlamasını doğru bulmadığını yazan bir kişiye, "Adını ver" diyerek mesajlarıyla baskı yapan Gökçek, "Yakında yeni bir kanuni düzenleme yapılıyor. Şu anda kendi isim ve adresini gizleyenler mahkeme kanalıyla tespit edilir hale gelecekler" diyerek tehditlerini sürdürdü.

 

Bunun üzerine twitter’dan çok sayıda kullanıcı Melih Gökçek’in bu tutumunu yoğun şekilde eleştirdi.