Türkiye medyasına “muhabir”, “Ankara Temsilcisi”, “Genel Yayın Yönetmeni” ve “yazar” olarak damga vuran gazeteci Hasan Cemal, günlük yazılarını bağımsız internet gazetesi T24'te sürdürecek.

Hasan Cemal; salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri yayımlanmak üzere haftada beş yazıyla okurlarının karşısına çıkacak.

Cemal, Milliyet'le olan bağların kopmasının ardından Kandil'de KCK Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan'la röportaj yaptı; yine 'Barış Sürecinde Güneydoğu Notları' başlıklı röportaj dizisi de hazırladı.

Bunların yanısıra aynı süreçte Türkiye'de canlı blog kullanan ilk yazar da olan Hasan Cemal, artık günlük yazılarını da T24'te sürdürecek.  

HAFTADA 5 GÜN YAZI VE ANINDA YORUM

Hasan Cemal, Kandil ve Güneydoğu röportajları gibi özel çalışmalar yapacağı dönemler dışında her hafta beş gün T24'te okurlarının karşısına çıkacak.

Cemal'in yazıları; salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri yayımlanacak. Hasan Cemal, Kandil'deki basın toplantısı gibi sıcak gelişmelerde ise anında yorum ve analizler kaleme alacak.