Muhalif gazetecileri hedef göstermesiyle tanınan Star gazetesi yazarı Cem Küçük, bu sefer Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı'yı hedef gösterdi.


Cem Küçük, ‘RTÜK ve bir büyük ayıp’ başlıklı dünkü yazısında, Acun Ilıcalı’nın reklamcı Ali Taran’a “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında jüri üyeliği vermesini “Cumhurbaşkanı’na terbiyesizlik” olarak yorumladı. Acun’u sevdiğini ve Acun’un bu noktaya gelmesinde Erdoğan’ın büyük destekleri olduğunu söyleyen Küçük şöyle devam etti:

“Ali Taran denen adamın 7 Haziran öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hapse sokulması için ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ başlıklı çirkin kampanyanın mucidi olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanımızı hapse sokma hayalleri kuran Ali Taran’a büyük imkanlar sunarak kanalının yıldızlarından yaptı. Cumhurbaşkanımız ve ailesine büyük ayıp etmiştir Acun.”

Küçük ayrıca, RTÜK’ün yeni Türkiye’yi savunan televizyon kanallarına saldırısının devam ettiğini ve kanalların ekonomik olarak batması için elinden geleni yaptığını iddia etti. (Evrensel)