Maden faciasıyla gündeme gelen Soma Maden Holding'in PR ajansı Accord İletişim'in başkanı Sema Demiral kimdir?

Accord İletişim şirketinin sahibi Sema Demiral kimdir? Soma Holding'in de PR ajansı olan Accord İletişim'in başkanı olduğu ortaya çıkan Sema Demiral, bugünkü basın toplantısında en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Soma Holding patronu Alp Gürkan ve şirket yetkilileri tarafından yapılan basın açıklamasında gazetecilere yönelik sert tavırlarıyla adından söz ettiren ve bir anda sosyal medyanın da gündemine oturan Sema Demiral'ın, aralarında Soma Maden Holding'in de bulunduğu firmaların halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim çalışmalarını yöneten Accord İletişim'in ajans başkanı olduğu ortaya çıktı.

Soma Maden Holding'in düzenlediği basın toplantısı sırasındaki çıkışları sebebiyle kısa süre içerisinde Twitter'da en çok konuşulan konu başlıkları arasına giren Sema Demiral, aralarında sanat, siyaset ve medya camiasından birçok ünlü ismin de bulunduğu kişiler tarafından eleştirilerin odağına yerleşti.

İşte sosyal medyada o ajans başkanı hakkında yapılan yorumlar:

Erbatur Erdivan ‏@erbaturerdivan
Sema Demiral takındığı tavır'la şirketinin tanıtımına bir şekilde destek olmuş oldu. baksanıza her yerde o ve şirketinin ismi ne kadar hoş?!

NESİBE ŞEN ‏@NSBSEN
"Sema Demiral" bu çıkışından sonra buda başdanışman olur kesin!!!

Piyarcı ‏@piyarci
Soma Holding'in krizini kendi krizine de çeviren Accord'u ve Sema Demiral'ı da kutlamak lazım..

melis alphan ‏@melisalphan
Şu anda basın toplantısında gazetecileri azarlayan kadın Sema hanım AKP'nin resmi PR ajansının sahibi, ajansın gizli ortağı da Erol Olçak.

Halkla İlişkiler @PRplatformu
Genç iletişimci adayı kardeşlerimiz, #Soma Holding basın toplantısını "Basın Toplantısı nasıl OLMAMALIDIR" bağlamında incelemenizi öneririz.

Seyda Taluk @seydataluk
İletisim fakultelerinde ornek olarak tartisilmasi gerkn bir basin toplantisi. Tam bir rezalet...