CNN Türk'te yayınlanan 'Aykırı Sorular' programını hazırlayıp sunan gazeteci Enver Aysever +1 TV'de yayınlanan 'Gece Masası' programına konuk oldu.

Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'nun sorularını yanıtlayan Aysever, "Başbakan Erdoğan'ı 'Aykırı Sorular'a konuk olarak almak istiyor mu?" sorusuna, "Türkiye'de hiç kimse Başbakan'a soru soramaz" diyerek yanıt verdi. Aysever, "Türkiye'de zaten Başbakan gelirken on on beş tane danışmanla geliyor ve önceden oyunun kuralları belli, sorular belli…" diye devam etti.

Tekelioğlu'nun Başbakan'ın gazeteciler ile bir araya gelerek toplantı yaptığını hatırlatması üzerine Aysever, "O gazeteciler sorabilir, ama benim soruları daha önce kimseye göndermeden karşılıklı, dürüstçe gerçekleştirdiğim program için bu olmaz" dedi.

Tekelioğlu'nun "Başbakan'la program yapma hayalin var mı?' sorusuna 'Yok' yanıtını veren Aysever, tek hayalinin Umberto Eco'yla bir söyleşi yapmak olduğunu belirtti.

"CHP'den teklif gelse girer misin" sorusuna da 'Yok' yanıtını veren Aysever, "Ben taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini bilirim" dedi.