tv8’i satın alan Acun Ilıcalı'nın, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza'ya spor programı yaptıracağı öne sürüldü.

Akşam'dan Samet Aday'ın haberine göre, 17 yıl önce muhabir olarak adım attığı medyada kanal sahipliğine yükselen Acun Ilıcalı'nın kanala transfer listesinde 2004-2012 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giren Alex De Souza var. Kısa bir süre önce Hülya Avşar’a şov programı teklifinde bulunan Ilıcalı, bir yıldır ülkesi Brezilya’da Coritiba takımının formasını giyen Alex’in peşine düştü. Eski muhabir yeni medya patronunun Brezilyalı oyun kurucuya spor programı yaptırmak istediği konuşuluyor.

LİSTEDE SAMET GÜZEL DE VAR 

Alex’in bir dönem tercümanlığını yapan Samet Güzel de Acun Ilıcalı’nın listesinde. Ilıcalı, yeni yayın döneminde TV8’e taşıyacağı Survivor’da Samet’e yer vermeyi planlıyor.

İLK İŞİ HABER MERKEZİNİ KAPATMAK OLMUŞTU

Acun Ilıcalı, tv8'i aldıktan sonra ilk olarak haber merkezini kapatma kararı almış, 40 çalışanın işine son vermişti.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Genel Başkanı Genel Başkanı Ahmet Abakay ise yaptığı açıklamayla duruma tepki göstermiş, "Yeni patron Ilıcalı, kanalı satın aldıktan sonra yaptığı açıklamada, insanlara 'mutluluk veren' yayın yapacaklarını ileri sürerken, ilk yaptığı iş kanala yıllarca emek veren yayıncıları işsiz, dolayısıyla 'mutsuzluğa' terk etmek olmuştur" demişti.