31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye oy vereceğini açıklayan Gürsel Cephaneci, 1991’de SSK’da geçirdiği bir operasyon için 1992 yılında SSK Başkanı olan Kılıçdaroğlu’na kızgın olduğunu belirtti fakat Cephaneci’nin bir cast ajansı aracılığıyla anlaşmalı olarak A Haber’e röportaj verdiği öğrenildi!

Cephaneci’nin röportaj görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gazeteci Can Bursalı, şu bilgiyi paylaştı:

“Gürsel Cephaneci’nin bağlı olduğu cast ajansının sahibi Kemal Ekenel’le konuştum. Ekenel, A Haber’in Cephaneci’yle röportaj yapmak için kendisine ulaştığını ve Cephaneci’nin ajans görevlendirmesiyle A Haber’e konuştuğunu söyledi.”

‘TERCİHİM AKP’ DEMİŞTİ 

Yeşilçam oyuncusu Cephaneci, videoda şu ifadeleri kullanıyor:

“Tercihim AKP, Cumhur İttifakı Tayyip Erdoğan olacak. Ben Milliyetçi vatansever bir adamım. Bundan öncekileri de gördüm. Ecevit’i de gördüm. Ecevit’i itip kakarak resim çektiriliyordu hani Avrupa Birliği’nde. Yalnız başına duruyordu bir kenarda. Kadın bunu itekleye itekleye resme sokuyordu. Ama ne yapıyoruz şimdi. Trump’ın karşısında da bacak bacak üstüne atıyoruz, Putin’in karşısında da hesap soruyoruz, ‘eyvallah kardeş’ diyoruz. Alayına gider yapıyoruz. Benim güvendiğim reisim var. Arkasından ölümüne de giderim.”