Bütçe görüşmelerinde sık sık tansiyonun yükseldiği ve yumruklu kavgalarına sahne olan TBMM Genel Kurulu bu defa da milletvekili kadınlar arasında fiziki müdahaleli tartışma yaşadı. 

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın haberine göre, bütçe görüşmelerinin 11. gününde söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, 10 dakikalık konuşmasının büyük bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li milletvekilleri ve CHP'yi hedef aldı.

Ayvazoğlu'nun sözleri üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, salondaki tüm CHP'li vekiller için 2'şer dakika sataşmadan söz istedi. Meclis Başkanvekili Haydar Akar da bu talebi olumlu karşılayınca iktidar ve muhalefet vekilleri arasında gerginlik yaşandı.

Akar, oturuma ara verdiği sırada önce MHP ve CHP sıraları arasında tartışmalar yaşandı. Bu sırada AK Partili Ayvazoğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP sıralarındaki Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın üzerine yürüdü.

AKP ve CHP'li kadın vekiller arasında yaşanan kavga ve arbedeyi araya giren erkek milletvekilleri ayırdı, TBMM Başkanvekili Akar oturuma ara verdi.