Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000. avro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır."

Allan Mcgregor, bugün sağlık kontrolünün ardından şöyle konuştu: "Açıkçası bir önceki kulübüm Rangers'ın küme düşmesinden sonra serbest kaldım. Daha sonra Beşiktaş benimle ilgilendi ve şimdi buradayım. Tabii ki heyecanlıyım. Burası büyük bir kulüp, gelenekleri var. Stadyumu dolduran ve destekleyen büyük taraftarları var. Bu da beni heyecanlandırıyor. Aslında bu benim için yeni bir iddia yeni bir hedef ve açıkcası ben buna hazırım."

Allan Mcgregor taraftarların heyecanını ve takıma olan desteğini bildiğini belirtti ve şunları söyledi:
"Buraya gelmeden önce taraftarları televizyonda gördüm. Zaten genel olarak Türk taraftarların ne kadar iyi atmosferler oluşturduğunu biliyorum ve çok heyecanlıyım."

Yenilmekten hoşlanmadığını ve takımı için sahada her şeyini verdiğini ifade eden McGregor, "Ben sahada her şeyimi veririm. Yenilmekten hoşlanmam ama sanırım bu her zaman güzel bir özellik. Tüm mücadelemi Beşiktaş için sergileyeceğim ve umarım en iyisini yaparım" dedi.

İmza töreni yarın 
Bu arada Allan McGregor, 27 Temmuz Cuma günü saat 14.30'da Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın da katılımıyla basın önünde sözleşme imzalayacak. (eurosport.tr)