Türkiye'nin fenomen yarışmalarından biri olan ve özellikle jürilerinin dikkat çektiği MasterChef Türkiye'den şok bir ayrılık haberi geldi.

Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturduğu MasterChef Türkiye, bu sezon da ekranlarda fırtına estirmişti.

Sevilen yarışma programı Masterchef, gelecek sezon All-Star formatıyla yayınlanacak. Ancak görünen o ki şeflerden biri kadroda olmayacak.

Ayrılık kararı alan ünlü şefin bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programa veda ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre Acun Ilıcalı'nın teklif götüreceği yeni şef de belli oldu.

Yeni sezonun All Star formatında yapılacağı dilden dile yayılırken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programa veda ettiği ileri sürüldü.

Yoğun çekim programı nedeniyle restoranına ve özel hayatına yeterince vakit ayıramayan Mehmet Şef'in iddialara göre aldığı ücret konusunda da sorun yaşadığı iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın Yalçınkaya'nın yerine Ömür Akkor'a teklif yapacağı iddialar arasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gastronomi alanında ödül alan ikiz kardeşleri Cumhurbaşkanlığı Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’n de barıştırmıştı.