Kripto para sektörü her geçen gün büyümeye devam ederken, küresel ölçekte şirketler Türkiye’de yer almaya devam ediyor. Bunun son adımı, 100 milyon doların üzerinde varlık yöneten Mamoru oldu. Dijital varlık yönetim şirketi Mamoru, Türkiye’de kripto para alım satım faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Finans piyasalarında deneyimli bir ekip tarafından 2020’de kurulan Mamoru Digital ABD’nin yanı sıra, Brezilya ve Kanada’da lisanslı bir şekilde kripto para alım satımına aracılık işlemleri yapma hedefiyle kuruldu. Gelişmiş güvenlik altyapısı, sıfır komisyon ve TL çiftleri üzerinden Bitcoin ve altcoin yatırımına olanak tanıyan borsa Türk kripto para yatırımcısına avantajlı ve yenilikçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Türkiye’nin gelişen kripto para ekosisteminde, geleneksel finansla blockchain tabanlı kripto paralar arasında bir köprü kurma hedefine sahip olan Mamoru, hem web hem de mobil tabanlı cihazlarda sade arayüzü ile öne çıkıyor.

Sıfır Komisyonla Kripto Para Alım Satımı

BTC’nin yanı sıra, Ethereum ve Litecoin gibi popüler kripto paralar üzerinde alım satım olanağı sunan Mamoru’yu diğer borsalardan ayıran en önemli yönü ise sıfır komisyonla işlem sağlaması. Popüler kripto paralar içinde yer alan XRP, Ada Coin, CHZ Coin ve Avax Coin satın almak için, anlık grafikte yer alan fiyata bakabilir ve işlemi komisyonsuz gerçekleştirebilirsiniz. Mamoru’nun sıfır komisyon özelliği, özellikle Ripple, TRX ya da Avax gibi altcoinlerde aylık yüksek bir işlem hacmi olan yatırımcılar için büyük avantaj sağlıyor. Kripto paralarda, USDT ya da UST gibi stablecoin’ler yerine doğrudan TL ile işlem yapma şansı da, Mamoru’yu Türkiye’de öne çıkaracak özelliklerden. BTC ya da altcoin alırken, hesap bakiyenize bankanız üzerinden aktaracağınız TRY ile coin alabilirsiniz. Güvenilir altyapısı ile, para çekme ve para yatırma işlemlerinde üst düzey bir deneyim sunan platformda, finansal işlemler anında cüzdana yansıyor. Yüksek para çekim limitlerine sahip olan Mamoru’da, günlük 100 BTC ve 2 milyon TL çekim yapılabiliyor.

7 24 Canlı Destek

Finans piyasalarında kurumsal düzeyde bir hizmet kalitesi sunan Mamoru, kripto para yatırımcılarına iyi bir deneyim sunmak adına, canlı destek hizmetini 7 24 sağlıyor. Tüm geri bildirimler için iletişim kurulabilen canlı destek hattının yanı sıra, Mamoru Discord ve Telegram kanallarından da ihtiyacınız olan tüm soruların yanıtlarını alabilirsiniz.

Sade arayüzü ile hem web hem de mobil platformlarda kripto para yatırımı sunan Mamoru’nun aynı zamanda mobil uygulaması da mevcut. Mamoru Türkiye uygulamasını, App Store ve Google Play Store bağlantısı üzerinden indirebilir, komisyonsuz coin alım satımına adım atabilirsiniz.