Oyuncu Şahan Gökbakar, deprem felaketinde yıkılan ve müteahhidi yurtdışına kaçarken yakalanan Rönesans Rezidans'la iglili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a eleştirilerde bulundu.

Gökbakar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "CHP’li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2010-14 yıllarında, AKP Antakya Belediye Bakanı idi. 1500 kişinin mezarı Rönesans Rezidans Antakya'da 2013 yılında yapıldı. Yani sorumlulardan biri de Lütfü Savaş. Ama o dönem AKP’li olduğu için, bu dönem de CHP’li olduğu için herkes susuyor..." dedi.

SAVAŞ'TAN YANIT: TEK TEK HESAP SORULACAK

Savaş ise bu sözlere şu yanıtı verdi: "Sevgili @sgokbakar bahsettiğiniz binanın ruhsatı Ekinciler Belde Belediye Başkanlığı tarafından 2012’de verilmiştir. Yani ben merkez ilçe belediye başkanı iken açılan ve belediyemizin kesinlikle hiçbir dahli olmayan bir binayla ilgili konu farklı yönlere çekilmektedir. Böylesi bir felakette ihmali olan herkesten elbette tek tek hesap sorulacaktır, bunun peşini önce bir  Hataylı olarak, sonra da belediye başkanı olarak  asla bırakmayacağım."