Lohusa annelerin en büyük ihtiyaçlarından biri de gecelik ve pijamalardır. Burada tercih edilecek olan geceliklerin mutlaka rahat ve kaliteli olması gerekir. Özellikle yeni doğum yapmış anneler hem bebekleri ile ilgilenip hem de kendilerinin rahatını düşünmek zorundadır. Çünkü yeni doğum yapan kişilerin, vücutları oldukça yorgun olabiliyor. Bu yorgunlukları atmak için ise mutlaka geceleri rahat bir uyku uyumak gerekir. İyi ve kaliteli bir uyku için % 100 pamuklu ve kesimi rahat gecelikler seçilmelidir. Hem hastane ortamında hem de evde giyebileceğiniz en güzel lohusa gecelik modellerine ulaşmak ise artık çok kolaydır. Sadece sevdiğiniz ve hoşlandığınız modeller arasından tercih yapmanız yeterli olacaktır.

Rahat Lohusa Gecelik Modelleri

Rahat lohusa geceliklerde aranması gereken ilk özellik dikiş kalitesidir. Çünkü ürünü gece giyeceğiniz için dikiş pay yerleri çok iyi hesaplanmış olmalı ve geceleri uyku sırasında sizi rahatsız etmemelidir. Bunun yanında lohusa gecelikleri hangi mevsim giyeceğiniz de seçimleriniz için önemli detaylardandır. Yaz ayları için seçeceğiniz gecelik modelleri sizi terletmemeli ve yaz gecelerine uygun olmalıdır. Kış mevsimlerinde ise pamuklu ve sıcak gecelikler seçmeniz gerekir. Çünkü anneler üşüdüğünde sütleri gaz yapabiliyor. Bu da bebeğin gaz sancılarına maruz kalmasına neden olabilir. Bu gibi durumları düşünerek hareket etmenizde fayda vardır.

Rahat ve Kaliteli Lohusa Ürünleri

Lohusa annelerin ihtiyaç duyduğu en önemli şey rahatlıktır. Bu sebeple evin içinde rahat lohusa pijama ve gecelik modelleri tercih ederler. Yalnızca hamile ve lohusa ürünleri satışı yapan Lohusam.com sitesini inceleyerek lohusa giyim kategorisinde birçok kaliteli ürüne göz atabilirsiniz.

Lohusam.com’da şirin gecelik modellerinden ağır ve gösterişli gecelik modellerine kadar pek çok çeşitte lohusa gecelikleri mevcuttur. Kendi bebeğinizin cinsiyetine göre pembe, mavi gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Ancak sadece bu renkler değil, oldukça canlı ve hareketli renkte gecelikler de çiçeği burnunda anneler için tasarlanmış ve üretilmiştir.

Gecelikler, sizler için farklı modellerde sunulur. Burada tek parça ürünler alabileceğiniz gibi birkaç parça ürünleri de tercih edebilirsiniz. Örneğin aynı modelden bir gecelikte hem kısa kollu modelleri hem de uzun kollu modelleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanında gecelikleriniz için sabahlık modelleri de mevcuttur. Geceleri sık sık bebeğini emzirmek için uyanan anneler hem rahat hem de kullanışlı bu modelleri tercih edebilirler. Üstelik geceliklerin önünde bulunan düğmeler de emzirme işlemini kolaylaştırmaktadır.