Liftli kamyon olarak bilinen nakliyat araçları hidrolik bir kaldırma mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizma yardımı ile lojistik ve nakliye yapan firmaların forklift ihtiyacı minimum düzeye indirilmekte hatta bazı taşımacılıklarda tamamen ortadan kalkmaktadır. Transpalet yarımı ile sistem güvenli ve hızlı bir şekilde dönebilmektedir. Bu nedenle yeni dönemde firmalar ulusal ya da uluslararası bazda nakliyat hizmeti alırken liftli taşımacılık desteği sunan firmaları tercih etmektedir.  

Acarsoy XP firması uluslararası alanda çalışan güçlü ev köklü bir taşımacılık firmasıdır. Aynı zamanda bünyesinde bulunan liftli araçlar ile müşterilerinin tüm taleplerini eksiksiz olarak karşılamayı hedeflemektedir. Tüm taşımacılık ihtiyaçlarınız için Acarsoy XP firmasına ulaşabilirsiniz. Ve firma tarafından sizlere sunulan profesyonel ve kapsamlı taşımacılık hizmetlerinin tamamından en uygun koşullarda faydalanabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Liftli Taşımacılık 

Liftli taşımacılık son yıllarda çok önemli maliyet avantajları sağladığı için en çok tercih edilen taşımacılık türlerinden birisidir. Acarsoy XP bünyesinde geniş bir liftli araç filosu bulunmakta ve firma hem yurtiçi hem de yurtdışı taşımacılık ile kapsamlı bir hizmet sağlamaktadır. Tüm talepleriniz için çözüm odaklı planların yapıldığı Acarsoy XP bünyesinde uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile sizlere kusuruz bir hizmet sunulmaktadır. Profesyonel ekiplerin sunmuş olduğu bu hizmetlerinde faydalanabilmek için Acarsoy XP sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitede yer alan iletişim bilgilerini kullanarak gerekli tüm taşımacılık süreçlerini öğrenebilirsiniz.