Diyarbakır’da Merkez Yenişehir İlçesi Ofis semtinde kimliği belirlenemeyen bir trans kadın herkesin gözü önünde darp edildi.

Bir yurttaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, Kurt İsmail Paşa ara sokakta meydana gelen olayda iki kişi bir trans kadının boğazını sıkarak darp ediyor.

Trans kadının çığlıklar atarak kendisini bırakmalarını istediği, erkeklerinde "150 liramı"' ver diyerek, darp etmeye devam ettikleri görüldü.

Olay sırasında bir çok kişinin de darp anını izleyerek müdahale etmediği gözlenirken, bir süre sonra elinde bıçakla gelen başka bir trans kadının üzerine yürüyünce 2 saldırganın kaçtığı görüldü.

Olayın yaşandığı bölgeye gelen polis kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilen trans bireyi ve onu darp eden kişilerin kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, trans kadın ile darp eden kişiler arasında para meselesi yüzünden tartışma çıktığı daha sonrada darp edildiği iddia edilirken, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü öğrenildi.