Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası’nda yapılan Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışlarına Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi sporcuları damgasını vurdu.

Türkiye’nin farklı kentlerinden çok sayıda üniversite spor takımının katıldığı, Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışları Kuşadası Ada Göl Mevkii'nde yapıldı.

Şampiyonaya katılan takımlar, büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorilerinde yarıştı.

Şampiyonanın tüm birinciliklerini Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi takımı aldı.



Şampiyonada takım olarak birinciliği Büyük Kadınlar kategorisinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, ikinciliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, üçüncülüğü Ankara Gazi Üniversitesi alırken Büyük Erkekler kategorisinde, birinciliği Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, ikinciliği Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, üçüncülüğü ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi aldı.

Bireylerde ise Büyük Erkek kategorisinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden Vedat Gönen birinci olurken Büyük Kadınlar Kategorisinde ise yine Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden Sevilay Eytemiş birinci oldu.



Dereceye giren takım ve sporcular, madalya ve kupalarını, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve federasyon temsilcilerinin elinden aldı. (Mehmet Murat Yılmaz / Demokrat Haber Kuşadası)