Doğum günü, sevgililer günü ya da diğer özel günleri kutlamak için alınan hediyeler her zaman başımıza bela olmuştur. Fakat yeni üretilen ilginç hediyeler artık bu dertten bizi azıcık da olsa kurtardı. Artık arkadaşlarımıza, ailemize ya da sevgilimize klasik olanın dışında hediyeler de verebiliyoruz. Mesela bunlardan birisi son moda resimli kupalar! 

Hediye vermek istediğiniz kişiyle çekildiğiniz herhangi bir fotoğraf, birlikte geçirdiğiniz özel bir andan kalma resimleriniz, kendi çizdiğiniz ve sizi onlara anlatacak kişisel çizimler, yine kendi seçtiğiniz kupanın üzerine basılıyor ve sevdiğiniz kişi sizi her çay ya da kahve içişinde sizi hatırlıyor! Özellikle Türk adetlerini göz önünde bulundurursak çay ve kahve içme alışkanlığımızın ne kadar fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. Sevdiğiniz kişiye hediye verirken de en önemli ve dikkat ettiğimiz şey verdiğimiz hediyeyi ne sıklıkta kullanabileceği ve bizi ne sıklıkta hatırlayabileceği. Yani aldığınız, üzerinde size ait bir fotoğraf olan resimli kupa, hem ona sizi hatırlatacak hem de kahve içme zevkini en güzel şekilde yaşatacak.

Resimli kupanın haricinde yeni geliştirilmiş olan sihirli kupa çeşitleri ise bundan çok daha güzel ve ilginç. Düşündüğümüzde kendimiz için bile sırf eğlence olması için alınabilecek bir hediye. Kullanım şekli ise şöyle; yine resimli kupalarda olduğu gibi beğendiğiniz, seçtiğiniz bir fotoğrafı, seçtiğiniz bir bardağın üzerine bastırıyorsunuz. İlk bakışta bardağın üzerinde herhangi bir baskı fotoğraf ya da resim olduğunu fark etmiyorsunuz bile. O sizin için sadece düz renk bir bardak. Fakat içine içmek için herhangi bir şey doldurduğunuz anda, içeceğin sıcaklığıyla ve dolum miktarıyla birlikte fotoğraf baskı birden bire kendini göstermeye başlıyor. Hediyeyi verdiğiniz kişi ilk önce sadece düz bir bardak gördüğü için belki şaşıracak fakat o bardakla herhangi bir şey içmeye başladığı anda gördüğü şeyle onu çok şaşırtmış olacaksınız. Üstelik sihirli bardak ve resimli kupa fiyatları hiç de o kadar pahalı değil. Sadece 20 lira gibi bir fiyatla anılarınızı, sevdiğiniz kişinin en çok kullandığı eşyanın üzerine bastırıp sürekli hatırlanmanızı sağlıyorsunuz. Bu fiyat, yaşatılan duyguya gayet ucuz kaçıyor.

www.bastirgelsin.com