Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, 'Sevdaluk' dizisi ekibinin çevreyi kirlettikleri ve halkın ayaklanıp seti bastıkları yönünde çıkan haberlere cevap verdi.

İşte Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek'in açıklaması:

"Rize-Çamlıhemşin ve çevresinde çekimleri sürmekte olan ve hem ilçemizi hem de bölgemizin tanıtımında çok önemli katkıları olan ‘Sevdaluk’ dizisi ile ilgili basında yer alan çevre temizliği haberleri asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır.

Yaz aylarından beri Çamlıhemşin’de olan ekibin çevreyi kirlettikleri ve halkın ayaklanıp seti bastıkları yönünde yapılan haberler kesinlikle doğru değildir. Gerek Çamlıhemşin Belediyesi ve gerekse set ekibi ve bölge halkının çevre konusundaki duyarlılığı ve azami gayreti herkes tarafından bilinmektedir.

Sayın Demet Akbağ ve Sayın Erdal Özyağcılar’ın rol aldığı, kültürümüzü, doğamızı, insanımızı konu alan ‘Sevdaluk’ dizi ekibi ile tüm halkımız saygı, sevgi, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Dizi ekibi ve set çalışanları da  çevreye karşı gerekli özeni göstermekte, doğayı kirletmeme konusunda hassas davranmaktadır. "