Uluslar arası Antalya Film Festivali’nde Sarmaşık filminin oyuncusu Nadir Sarıbacak’ın konuşmasını sansürleyen Ahaber’in de içinde bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu, film için vaat ettiği ödülü de vermedi.

Antalya Film Festivalinde 15 gün önce canlı yayında yaşanan sansür skanldalının ardından yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

Volkan Koç’un Haberdar’da yer alan haberine göre, Sarmaşık filminin oyuncusu Nadir Sarıbacak’ın konuşmasını sansürleyen AHaber’in de içinde bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu, film için vaadedine ödülü de vermedi.

Ödül töreninin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen 100 bin TL değerindeki  iletişim ve tanıtım desteği ödülünü vermeyen Turkuvaz Medya Grubu’nun bu tavrının ödül töreninde yapılan konuşmalarla ilgili olduğu öğrenildi.  

Antalya Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü "Sarmaşık"taki rolüyle Nadir Sarıbacak'ın almıştı. Oyuncu teşekkür konuşmasında, "Bizi ancak kardeşlik ve muhabbet kurtaracak.

Bir duble rakı ya da bir demlik çay. Sadece muhabbet etmek kurtaracak bizi" demişti. Ancak Sarıbacak'ın konuşmasının bundan sonrası canlı yayına sansürlenmişti.