Başrolünde ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç. dizisine bu hafta güzel oyuncu Hazal Kaya konuk oluyor.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Behzat Ç. dizisinin ilk üç bölümünde Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Behzat başkomiserin kızını canlandıran Hazal Kaya, 81. bölümün çekimlerine katılmak için Ankara'ya gitti. Hazal Kaya'nın da yer aldığı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Hazal Kaya'nın canlandırdığı Behzat Ç.'nin kızı Berna Ç. karakteri dizinin 3. bölümünde Behzat Ç.'nin diğer kızı Şule tarafından öldürülmüştü. Berna'nın Behzat Ç.'nin gördüğü halüsinasyonlarda babasına hesap sormak için geri gelecek.

'EN ZEVKLİ İŞLERİMDEN BİRİ '

Hazal Kaya dizinin eski olayların hatırlandığı flashback sahneleri için kamera karşısına geçti. Haziran ayında ekrana veda edecek olan “Behzat Ç.”nin geçen yıl seyirciyle buluşan sinema filmi “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm”de de konuk oyuncu olan Kaya, “Behzat Ç. içinde yer aldığım en zevkli işlerden biri. Dizinin ilk bölümünde de, filminde de konuk oyuncu olmuştum” diye konuştu.

Behzat Ç.'nin 81. bölümü 14 Aralık Cuma akşamı saat 23.00'te Star TV ekranlarında.