Komedi dalında çalışmalar yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca traji komik oldu.

Aydınlık Gazetesi Yazarı ve İşçi Partisi MYK Üyesi olan Levent Kırca, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği gecede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmek adına iğrenç ifadeler kullandı.

GECE "ULUSAL SKANDAL"A DÖNÜŞTÜ

Ulusalcı grupların biraraya geldiği gece, Melike Demirağ’ın da atılan sloganlara tepki göstererek sahneden inmesi nedeniyle skandala dönüştü.

Sanatçı Girişimi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlediği ''Reddediyoruz'' başlıklı toplantıda konuşan Levent Kırca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun etkinlikten erken ayrılmasına ve konuşma sırasının Kılıçdaroğlu'na verilmesine çok sinirlendi. Kırca, Kılıçdaroğlu'nun konuşma sırasını ''kaptığını'' savunarak tepki gösterdi.

“BİR KARI BULDUM ONU DÜZMEYE GİDECEĞİM”

Levent Kırca, "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim"' şeklinde konuşunca organizasyonun gerçekleştirildiği Bostancı Gösteri Merkezi'nde gergin anlar yaşandı. CHP'liler 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla Kırca'ya tepki gösterdi. Bazı partililerin ise salonu terk ettiği görüldü.