Tıpkı ev almak kadar araba almak da doğru kararların sonrasında atılabilecek bir adımdır. İşletme maliyetleri, peşin mi alınacağı, taşıt kredisi mi kullanılacağı, ödemelerin ne şekilde yapılabilir olacağı gibi birçok konunun düşünülmesi gerekir.

Bir araba satın alırken en ucuz yol ya peşin almaktır ya da bir kısmını nakit olarak finanse ediyor olabilmek gerekir. Böylece krediye ya da başka alternatif yollara gerek kalmaz.

Araba almanın bir başka yolu ise kredisiz araba alma yoludur. Peşinat vermeden, faiz ödemeden, bütçenize en uygun taksitlerle kampanyalı seçeneklerden yararlanmak mümkündür.

Kredisiz Araba Satın Alma

Bankalardan taşıt kredisi alarak araba satın almayı düşünen birçok kişi vardır. Ancak bankalardan taşıt kredisinin alınması, yüksek faizlerle bu miktarın ödenmesine neden olmaktadır.

Üstelik düşük kredi puanının olması, kredi ve faiz oranlarını karşılayacak birikimin olmaması da kişiyi araba satın alırken, zora sokabilecek durumların başında gelmektedir.

Kredisiz araba almak için, hiç faize girmeden, ara ödeme yapmadan, peşinat vermeden ya da kredi almadan da araba satın alabileceğiniz aracı kurumlar bulunmaktadır.

Nakit paranız yoksa, minimum taksitlerle kredisiz araba alma şansınızı kullanabileceğiniz aracı kurumlar sayesinde, sıfır ya da ikinci el arabaya rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

Banka Kredisi Kullanmadan Araba Almak

Bankaların sürekli artan faiz oranları, taşıt kredilerinde de kredi alanları zorlamaktadır. Gerek ev gerekse taşıt kredilerinde bankaların koyduğu faizler yüzünden, birçok kişi kredi taksitlerini ödeyememektedir.

Artık bir lüks olmaktan çıkıp tamamen ihtiyaç haline gelen araba satın almak için banka kredi kullanmadan araba alabilir, faizsiz tasarruf firmalarının sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Destekevim ile Kredisiz Araba Satın Alma

Kredisiz araba almak için Destekevim yöntemlerini kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üyelik açmak ve uzmanlarımızla görüşmektir. Peşinat ya da faiz ödemeden sisteme kolaylıkla katılabileceğiniz Destekevim’de;

  • Faizsiz yapı üzerinden hizmet alırsınız.
  • Katılım bedeli dışında hiçbir ödeme alınmaz.
  • Teslim tarihinde işlemleriniz tamamlanır.
  • Destekevim ile gayrimenkul ya da araba satışında, ödenecek taksitlere faiz eklenmez.

Destekevim, faizsiz kurduğu yapısıyla birçok aileyi eve ve arabaya kavuşturmanın gururunu yaşamaktadır. Sistemden ayrılmak istediğiniz zaman, projenizi sonlandırabilir aynı zamanda ayrılma sürecinde herhangi bir ara ödeme, peşinat ya da taksit ödemeniz varsa, tamamı iade edilmektedir.

Destekevim uzmanlarıyla iletişime geçmek için 444 8 369 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da [email protected] e-posta adresine mesajınızı bırakabilirsiniz.