Köpekler, geçmiş dönemlerden itibaren insanların en yakın dostu, sırdaşı ve yol arkadaşı olmuştur. Köpeklerin duyguları çok incedir. Özellikle sahiplerine karşılıksız sevgileriyle bağlıdır. Köpek sahiplerinin kendi tüylü dostlarını ödül mamalarıyla, oyuncaklarıyla ve sağlıklarını yakından ilgilenmek suretiyle mutlu etmektedirler.

Köpek Oyuncakları 

Köpekler, sahipleriyle çok mutlu bir dünyaları vardır. Ancak yalnız kalmaları halinde onları oyalayan ve oynadıkça mutlu olan köpek oyuncakları mevcuttur. Bu oyuncakları yakından incelemek gerekirse; yavru köpekler için hem top şeklinde oynayacakları hem de diş ipi görevi olan malzemelerden üretilen oyuncaklar vardır. 20 cm boyunda hijyenik malzemeler ile üretilmiş halatlar, Işıklı toplar, Hoş kokulu kemik oyuncaklar, Yine yavru köpeklerin halka şeklinde diş kaşıma oyuncakları, ısırdıkça ses çıkartan vinil malzemeleri oyuncaklar köpeklerin en sevdiği dostları olarak kabul edilmektedir.

Ödül Maması Nedir?

Köpeklerin bir eve ve yeni sahiplerine alışması, belirli bir düzen çerçevesinde yaşayabilmesi için sahiplerini dinlemesi çok önemlidir. Bu bakımdan köpek sahiplerinin komutlarını öğretmeleri ve köpeklerin anlaması sonucunda onların damak tadına göre üretilmiş köpek ödül maması ile ödüllendirilmesi çok önemlidir. 

Köpek ödül mamaları çeşitleri ve farklı tatları ile geniş yelpazede tatlar oluşturulmuştur. Köpek ödül maması normal mama gibi düşünülmemeli, sahibinin komut vermesi halinde bu komutu yerine getirmesi halinde ödüllendirilmesi amacıyla verilmelidir. Bu durumda köpekler ödül mamasını ancak sahibinin istediği bir eylemi yerine getirmesi halinde bu lezzetli tatları yiyebilecekleri öğrenmiş olacaklardır. 

Köpekler için ödül mamaları yaşlarına göre farklılık göstermektedir. Özellikle yavru köpeklerin veya cinslerine bağlı olarak çeşitli vitamin ve protein içeriği bakımından zengin ödül mamaları mevcuttur. Örnek vermek gerekirse; eklem sağlığını korumak amacıyla içerdiği zengin vitamin, glukozamin ve kondroitin sülfat içerikli parçaları minik ve yavru köpeklerin rahatlıkla yiyebileceği düzeyde ızgara fileto şeklinde, tavuklu köpek ödül mamaları sıklıkla tercih edilmektedir.

Ödül Mamalarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Köpeklerin ödül mamaları içerisinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kesinlikle şeker maddesi içermemesi olmalıdır. Köpeklerin ödül mamaları onların ağız ve diş sağlığına uygun olmalıdır. Ayrıca içerdiği vitamin ve mineral formunun zengin olmasına dikkat edilmelidir. Köpek ödül mamaları doğru zamanlarda verilmelidir. Fazla ödül maması yemesi halinde normal beslenme formunun dışına çıkacak ve yeterli besin alamayacaktır.

Güvenli Ödül Maması Nereden Satın Alınır?

Köpeklerin mama ve ödül mamalarının güvenilir pet mağazalarından alınması tüylü dostların sağlığı açısından oldukça önem taşımaktadır. www.juenpetmarket.com web sitesi üzerinden hem oyuncak hem de köpeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan mama ve ödül mamalarına güvenle satın almak söz konusu olmaktadır.

www.juenpetmarket.com olarak tüm mamaların orjinal ve hijyen kurallarına uygun tamamen kaliteli ve kaliteli güven onayından geçmiş mamalar evcil hayvan sahiplerine sunulmaktadır. Mamalar dışında aynı zamanda köpek oyuncakları, diş kaşıma ve kemik tarzı oyuncakların hiç bir kimyasal zarar içermeyen oyuncaklar yine evcil hayvan sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır.

www.juenpetmarket.com ailesi olarak tüm gelecek talepler ile ilgili iletişim bilgilerinden ulaşılması halinde juen pet market olarak sorulara yanıt vermekte ayrıca yönlendirilmesi gereken alternatif ürünler hakkında uzman yetkili personel tarafından titizlikle yönlendirilmektedir.

Tüm ürün içerikleri web sayfası içerisinde yer verilmektedir. Yine www.juenpetmarket.com üzerinden yapılacak tüm pet ürünleri ödemeleri güvenli ödeme sistemleri ile alınmakta ve kişisel verilerin koruma hakları sonuna kadar uygulanmaktadır. Herhangi bir sorun olması ve iletişime geçilmesi halinde iade süreçleri konusunda gereken tüm detaylı bilgilendirmeler ve adımları konusunda yardımcı olmaktadır.

https://www.juenpetmarket.com site içerisinde yer alan kampanya başlığı altındaki ürünler ve bültenler tüm evcil hayvan sahipleri ile paylaşılmakta ve tüm ürünler bütçe dostu prensibi ile alışveriş yapılmasını desteklemektedir.