Selin Ciğerci, Konya'da açılışını yaptığı güzellik merkezinin önünde toplanan kalabalık tarafından "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edilmişti.

Sosyal medya fenomeni, "Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. O anlardan aklımda kalan tek şey yanımdakileri koruyabilmek için çırpındığım. Teşekkürü borç bildiğim Konya Emniyet Müdürlüğü'nün tam zamanında müdahalesiyle kurtulduğum, bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım anne ve babamı perişan halde buldum. İkisi de, "Gel bizimle yaşa biz seni her şeyden koruruz" diye yalvarıyordu. Annemin baygınlık geçirip, babamın şeker komasına girmekten son anda kurtulması da cabası..." dedi.

"DUYGULARIMI KONTROL ETMEKTE ZORLANIYORUM"

Sözlerine devam eden Ciğerci, şöyle konuştu: "Duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum ve olayları anlatmaya çalışırken ağlamaktan konuşamıyorum hâlâ... Olay anından beri beni arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana yalnız olmadığımı hatırlatan, sayısız aileye istihdam sağlamaktan başka amacım olmadığını görüp yanımda duran, destek olan herkese Allah bin kere razı olsun. İnanıyorum ki sevgi ve hoşgörü dünyayı güzelleştirecek."

selin-cigerci-4_2