Sanatçılar Cem Erdost İleri ile Mikail Aslan'ın birlikte İstanbul Esenyurt'ta düzenlemeyi planladıkları konser, kaymakamlık kararıyla iptal edildi.

İptal kararını Twitter hesabından paylaşan Cem Erdost İleri, “Harbiye’de neredeyse her gün bir etkinlik sahnelenebiliyorken, 19 Eylül’de Mikail Aslan ile Rıfat Ilgaz Açıkhava’da vereceğimiz konser Esenyurt Kaymakamlığı’nca iptal edildi. Bu kararı hangi gerekçeyle aldınız? Veya diğer etkinlikler hangi gerekçeyle gerçekleşiyor?” dedi.

Harbiye’de yapılacak olan 19 etkinliğin iptal edilmediğine dikkati çeken İleri, “Eylül ayında Harbiye’de gerçekleşmesi planlanan 19 tane etkinlik var mesela benim gördüğüm kadarıyla bilet satış sisteminde. Onların gerçekleşmesiyle alakalı bir derdim yok ama bizim etkinliklere bu muamele neden? En az başkalarının aldığı önlem kadar önlem alırız biz de yahu!” ifadelerini kullandı.

Pandeminin bahane ediliğini belirten Mikail Aslan da, “Memlekette bir yaprak kımıldasa ilk yasak bize geliyor. Yapılan yüzlerce konser ve etkinliklere neden Pandemi bahane değil?” paylaşımını yaptı.