Kliksa, yenilenen yüzüyle müşterilerine merhaba dedi.

Sabancı Topluluğu’nun yenilikçi online alışveriş platformu Kliksa, müşterilerinin karşısına sadelik, neşe, iyimserlik ve inovatif yaklaşım odaklı yeni kimliğiyle çıktı.

Geniş ürün gamını cazip fiyatlar ve Sabancı güvencesiyle tüketicilere sunan Kliksa, yenilenen yüzü ve yapılanmasıyla online alışverişte en çok rağbet gören elektronik sektörü dışında da büyümeyi; “satış sonrası destek”, “müşteri memnuniyeti” ve “hizmete odaklılık” amaçları doğrultusunda, 5 yılda sektörün lideri olmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan “İlk tam yılımız olan 2013’te, rekabet ettiğimiz segment içerisinde en hızlı büyüyen online alışveriş şirketi olduk. Şimdi amacımız; yenilenen Kliksa’yı akla gelen ilk online alışveriş sitesi haline getirmek ve satış sonrası hizmetlerde mükemmelleşmek. Bu stratejiyi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek ve onlardan geri bildirimler alarak belirledik. Uzun vadede farklılaşma noktamız 20 ana kategoride sunulan 250 bine yakın ürünü, Türkiye çapında tüm ilçelerin %90’ına sevk eden Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan “Yeni yüzü ve yapılamasıyla yoluna daha güçlü devam eden Kliksa, online alışverişte beyaz eşyayı tüketicinin kapısına kadar çıkaran tek şirket. Online alışveriş oyuncuları arasında da aynı gün teslimat seçeneği sunarak ‘Hemen Gelsin’ diyen ilk platform. Stoğumuzdaki ürünler için saat 14:00’e kadar verilen siparişleri, aynı gün kargoya iletiyoruz. Ortalama teslimat süremiz 3 gün. Kliksa, stoğundaki ürünlerin %100’ünü İstanbul sınırları içinde ertesi gün, İstanbul dışında ise 2 gün içinde teslim edebiliyor. Online alışverişte ilk ‘Online Kredi’ fırsatı sunan da yine Kliksa oldu. Farklılaşma noktamız olan satış sonrası hizmetlerle, 2014’te ciromuzu 3 katına, 360 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kliksa Blog için tıklayın. Kliksa Kariyer.Net için tıklayın. Kliksa Linkedin için tıklayın. Kliksa Akakçe için tıklayın.