Kırıkkale’de eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanan Emine Bulut’un, hastanede hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, “Ben ölmek istemiyorum” derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.’nin ise ‘Anne lütfen ölme’ diyerek ağladığı görüldü.

Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. Emine Bulut ile kızı F.B.B.’yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından kaçan Fedai Baran, Bahşılı ilçesinde yakalandı. Fedai Baran tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise olay sırasında kadın ayardım etmek yerine telefon ile kayıt yapılmasına tepki gösterdi.

Öte yandan bir kadın ciyati haberi de Konya'dan geldi. 3 çocuk annesi eşi Tuba Erkol'u 20 yerinden bıçaklayarak öldüren Bekir Erkol, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katilin gazetecilerin “Pişman mısınız?” sorusuna “Namus için pişman mı olunur?” diye yanıt verdi. Annesinin öldüğünden habersiz 9 yaşındaki Müşerref'in ise "Annemsiz uyuyamam ki. Onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği belirtildi.

“NAMUS İÇİN PİŞMAN MI OLUNUR? 

Gözaltına alınan Erkol, emniyete götürülürken, basın mensuplarının 'Neden öldürdün? Pişman mısın' sorusuna, "Namus için pişman mı olunur?" yanıtını verdi.

Annesinin öldüğünden habersiz olan Müşerref Erkol ise olay sırasında karşı komşuları tarafından kurtarılıp eve alındı. Küçük Müşerref'in çevresindekilere, "Ben annemsiz uyuyamam ki. Ben onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği öğrenildi.

Babalarının annelerini öldürmesine şahit olan 3 kardeşin, daha sonra annelerinin akrabalarına teslim edildiği belirtildi.

Emniyette sorgulanan Bekir Erkol'un, ifadesinde eşini çok sevdiğini, severek evlendiklerini söylediği belirtildi. Erkol'un, sorgusunda, "Biz eşimle birbirimizi sevdik. Severek evlendik. En büyük oğlumu anneme götürecektim. Sabah mesai çıkışı eve gittim. Çocuklar yatıyordu. Eve girip bir süre oturdum sonra tartışmaya başladık. Tartışma sırasında Tuba bana bağırıp, hakaret etmeye başladı. Tartışmamız üzerine çocuklar da uyandı. O bana bağırmaya devam edince bir süre sonra kendimi kaybetmişim. Yanımda bulunan bıçakla Tuba'ya saldırmaya başladım. Tuba dışarı kaçınca ben de peşinden gittim. Tuba yerde kanlar içinde yatıyordu. Ben çocuklarımı alıp, olay yerinden uzaklaştım" dediği öğrenildi.