Behzat Ç.‘nin yazarı Emrah Serbes’in yeni kitabı “Hikâyem Paramparça” kasım ayı ortasında kitabevlerinde olacak. İletişim Yayınları arasından çıkacak kitapta Emrah Serbes'ten parça parça anlar, parça parça anılar, paramparça hikâyeler yer alıyor.

YANLIŞ BİR PARANTEZDE YAŞIYORUZ

Gecenin ilk müşterisi olan, sabahçı kahvelerinde, çorbacılarda ayılan genç adamlar. Bazen en anlamsız yüzü yaşamanın ve bazen yel değirmenini arayan içli bir hatıra. Henüz ölmemişler ve ölümle tanışmamışlara yazılmış hikâyeler... Namluya sürülmüş küfür... Büyümemiş bir çocuk... Pati yapan arabalar, yutkuna yutkuna dinlenen şarkılar ve hayattan meseleler. Kutlanan yenilgiler, "hayat kerpiçten bir gökdelen sevgili kardeşim, yanlış bir parantezde yaşıyoruz. Bırak konuşalım, iki çift laf edelim, yüz yüze bakıyoruz..."

Emrah Serbes, hayatı kendine katık eden, sokaktan çağlayan bir sesle yeraltının dumanını anlatıyor yeni kitabında. Bitmez bir ergen öfkesiyle kuyuya düşmüş çocuklara sesleniyor.

KİTAPLARI

Emrah Serbes, Hayvan dergisinin Ankara temsilciliğini yaptı. Bu dergide Ahmet İnam ve Cengiz Güleç ile düzenli olarak gerçekleştirdiği sohbetleri "Şen Profesörler: Metaforla Saadet Olmaz" (Say Yayınları, 2006) adıyla kitaplaştırdı.

"Her Temas İz Bırakır" adlı ilk romanı İletişim yayınlarından çıktı.

2008 yılında "Son Hafriyat" isimli ikinci romanı da İletişim yayınlarından çıktı.

Yazarın ilk öykü kitabı "Erken Kaybedenler", Haziran 2009 itibariyle kitapçı raflarındaki yerini almıştı.

EMRAH SERBES KİTAPLARI >>>