Türkiye’nin en büyük online kitapçısı idefix.com’un her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Sanal Kitap Fuarı, bu yıl 10. kez düzenleniyor. Fuar, 23 Kasım- 23 Aralık tarihleri arasında idefix.com’da yer alacak.

YÜZDE 70'E VARAN İNDİRİMLER

81 ilin tamamından sipariş alarak Türkiye geneline yayılan fuarın en önemli özelliği, başka hiçbir yerde bulunmayan büyük indirimler. Yazarlardan imzalı kitaplar, ekstra indirimli özel setler gibi sürprizleri de içeren fuar bir ay boyunca en avantajlı kitap alışverişinin adresi olacak. 10. İdefix Sanal Kitap Fuarı, yüzde 70’e varan indirimlere de ev sahipliği yapacak.

KİTAP FUARLARINA GİDEMEYENLERE

İdefix Direktörü Bora Ekmekçi, geçmiş yıllarda olduğu gibi Sanal Kitap Fuarı’nın bu yıl da kitap fuarlarına gitme şansı bulamamış yüz binlerce kitapsevere ulaşacağını belirtti ve şunları söyledi: “Sanal Kitap Fuarı her geçen yıl daha fazla ziyaretçiye kapılarını açıyor. Kitap fuarlarına gitme imkanı bulunmayan insanlara bu şekilde ulaşmak bizim için de çok güzel. Bu sene 1500 yayınevi ve birbirinden farklı 150 bin kitapla 10. İdefix Sanal Kitap Fuarı’nı başlatıyoruz. Edebiyat tutkunları fuar süresince indirimler, imzalı kitaplar, yarışmalar ve daha birçok sürprizle tam bir fuar havası yaşayacak.”

10. SANAL KİTAP FUARI’NI DOLAŞMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN >>>