Tesettür giyim bundan yıllar önce tesettür elbise, pardösü eşarp gibi tek düze kıyafetlerden ibaretti. Ancak bu giyim tarzını kanatları altına alan moda öncülerinin usta ellerinden tasarlanan seçenekler hızla artış göstererek, bu tarzı moda haline getiriyor. Günümüzde her yaştan kadının beğenileri arasında yer alan tesettür giyim ürünler yaza ve kış seçenekleri ile hem mağazaların vitrinlerin de hem de E ticaret sitelerinin kategorilerinde boy gösteriyor.

Kışlık Tesettür Kombinleri

Havaları değişmesi ve kış aylarının gelmesi le birlikte hanımları kış modası telaşı sardır. Vücudunu soğuktan korumanın yanında şık ve dikkat çekici bir görünüme kavuşmak isteyen kapalı kadınlar için birbirinden farklı tesettür kış kıyafetleri bulunuyor. Tesettür kış kombinlerini ele aldığımızda trikoların ön planda olduğunu görebiliyoruz. Triko kumaşını hem ince olması hem de vücudu sıcak tutması nedeni ile her yaştan kapalı kadının kışlık kıyafetleri arasında bulunması gereken modellerden birisi olan triko tesettür elbise modelleri son dönemlerin en moda trendleri arasında yer alıyor. Hem spor hem da klasik bir sitil oluşturan triko elbiseler farklı model ve tasarımları ile tesettür modasına yeni bir bakış açıcı getirmiştir.

Hem Şık Hem de Kullanım Kolaylığı Sunan Tesettür Parçalar

Kış yavaş yavaş kendini gösterirken kadınlarda dolaplarınızı yenilemeye başladı. Tesettür giyim kış kreasyonlarında sweatların hâkim olduğu gözlerden kaçmıyor. Zamansız şıklığı parçası olarak görülen bu modeller hem günlük yaşantınızda hem de acil dışarı çıkmanız gereken zamanlarda tercih edebileceğiniz giy çık parçaları arasında yer alıyor Kısa ya da uzun modellerden oluşan sweatler dar paça pantolon ya da eşofmanlar ile kombinleyebilirsiniz. Zaten bu modellerin büyük bir bölümü kombin halinde tasarlanıp, kombin halinde satılıyor.

Hırka ve Kazaklar Yine Tesettür Modasında Yerini Korudu

Kış mevsimi denildiğinde ilk akla gelen kazaklar, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de modada yerini korudu. Tesettürlü kadınların olmazsa olmazı olan hırka ve kazaklar uzun ve kısa tasarımları ile hanımların büyük ilgisini kazandı. İster günlük hayatınızda ister ofis şıklığı isterseniz de özel kombinlerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz tesettür hırka ve kazaklar https://www.tofisa.com kalitesi ile beğeninize sunuluyor.